Er is bij ons altijd iets te doen

Ontdek de geheimen van de perfecte tomatensaus of leer alles over de fascinerende wereld van een voedselbos. Onze workshops, rondleidingen en cursussen zijn er voor nieuwsgierige geesten van alle leeftijden.

Er is bij ons altijd iets te doen of te beleven. Zo geven we in de goed uitgeruste Kaskeuken regelmatig kookworkshops voor iedereen van elke leeftijd en niveau.

Daarnaast organiseren we in de Kaskeuken of in de ruime gezellige zolder Boven Alles evenementen en cursussen die aansluiten bij onze producten en onze manier van ondernemen.

Wist u dat onze Kaskeuken te huur is voor het geven van uw eigen workshops? Interesse? Neem contact op!

Groepsuitje of teambuilding?

Terwijl de kinderen op de pizzarettes minipizza’s maken, kan opa de aardappelen schillen en staan de nichtjes en neefjes samen groentespiesjes te maken. Wij verzorgen regelmatig familie-uitjes, waarbij na een rondleiding en proeverij samen in alle gezelligheid gekookt kan worden.

Ook voor teambuildings kun je bij ons terecht. Denk aan een tapasworkshop, of het maken van jam van zelfgeplukte vruchten, met afsluitend een borrel!

We denken graag met je mee over de perfecte invulling van je bijeenkomst.

Kom een kijkje in ons bedrijf nemen!

Samen koken en eten: de ultieme verbinding

Tours voor grote groepen

Onze rondleidingen zijn voor zowel kleine als (hele) grote groepen toegankelijk. Organiseer je een uitje voor een grote groep? Neem contact met ons op! Een rondleiding door ons bedrijf is een ontzettend leuke en leerzame optie. Klik verder voor meer informatie!