Verse huisgemaakte maaltijden

In onze winkel vindt u standaard een ruim assortiment kant-en-klare verse rauwkostsalades, soepen en maaltijden, zodat u ook op de dagen waarop u geen zin heeft om te koken kunt genieten van gezond gemak.

Al deze maaltijden worden vers bereid in onze eigen keuken, zijn geheel biologisch en bevatten zo veel mogelijk producten uit eigen teelt. Er is altijd een wisselend aanbod, omdat we koken met producten uit het seizoen. Geen pakjes en zakjes, wél veel smaak!

Al onze maaltijden zijn beschikbaar voor levering thuis of op locatie. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren en een heel menu naar wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan gezonde, goed gevulde wraps, frittata’s, verschillende soepen, broodjes en gebak. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Zero-waste

Ook in de keuken proberen wij onze ecologische afdruk zo klein mogelijk te houden. Alle producten die niet mooi genoeg zijn om in de winkel te verkopen, worden eerst gekeurd door de kritische ogen van onze keukenmedewerker Marleen. Als het bruikbaar is in de keuken, bedenken we er een recept omheen, testen en proeven uitgebreid en leggen dit vervolgens in de winkel. Hierdoor kunnen we onze creativiteit gebruiken én duurzaam koken.

Zo zijn bijvoorbeeld onze befaamde courgettekoekjes ontstaan! Ook ons bananenbrood wordt gemaakt van bananen die overblijven in de winkel. Beide producten vliegen inmiddels over de toonbank.

Wist je dat ons snijafval naar onze kippen gaat, zodat die een lekkere snack hebben? Wij hebben hierdoor vrijwel geen GFT-afval!