De biologische winkel

In onze winkel vind je kraakverse biologische producten uit eigen kas, voedselbos en moestuin. Daarnaast verkopen we biologische eieren van kippen uit onze eigen kipcaravan van het land. Dit aanbod vullen we aan met een ruim assortiment duurzame waren, zodat je bij ons terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen.

Naast de dagelijkse boodschappen, biedt onze winkel nog veel meer! Kies voor gezond gemak met onze huisgemaakte kant-en-klare maaltijden en salades. Henriëttes eigen producten zijn een begrip in de omgeving. Kom je de ketchup, chutney en soepen proeven?

Wekelijks de actiefolder ontvangen?

De kortingsacties in de winkel wisselen wekelijks. Wil je de acties per mail ontvangen? Meld je dan hieronder aan.

Openingstijden winkel

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 – 16.00 uur

Advies of recept nodig?

Ons betrokken team helpt je graag! Neem contact op via winkel@natuurlijkkleindongen.nl of
+31(0)6 11885273

Brabants Duingoed

Wij zijn trots onderdeel van de Duinboeren. Als hoeders van het agrarische landschap rondom de Loonse en Drunense duinen werken we samen aan het behoud van dit unieke stukje Brabant. De Duinboeren verzorgen dieren, maken streekproducten en ontvangen gasten. Daarnaast zetten wij ons in voor verbetering van de bodem-, water- en milieukwaliteit.

Naast Henriëttes producten, verkopen wij ook andere streekproducten van de Duinboeren, onder de naam Brabants Duingoed. Allen duurzaam geproduceerd en vooral héél erg lekker!

Meer weten over de Duinboeren? Kijk eens rond op de website!

In onze winkel vind je…